Frakt og levering

TLSport.no leverer til fastlands-Norge, Svalbard, Sverige, Danmark og Finland. Har du spørsmål om levering utenom disse, kontakt kundeservice e-post post@tlsport.no eller tlf. 2323 0051. 

TLSport.no tilbyr ulike fraktmåter, du velger selv mellom disse i kassen når du plasserer ordren. Fraktpris for de ulike alternativene vises før du bestiller, slik at du nøyaktig vet hva ordrebeløpet er. Enkelte fraktmåter er kun tilgjengelige for enkelte postnummer, eller har begrensninger på vekt/volum. Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din! Du får kun opp de alternativene som passer for leveringsadressen og ordren din. 

Fraktfri levering: Enkelte produkter leveres fraktfritt. Fast leveringsmåte er da satt til "Gratis levering" og vi velger fraktmåte for din bestilling. Du står fritt til å velge andre fraktmåter, men da mot angitt pris.

Pakking og levering: Utsendelse av produktene vi har på lager skjer 1-5 virkedager etter ordredato angitt på ordrebekreftelsen. I tillegg kommer transportørens fremsendingstid.

Fremsendingstid: Fremsendingstid varierer på de ulike fraktmåtene og på hvor i landet pakken skal sendes. For mer info om fremsendingstid, se på vår info, og transportørens info om de ulike fraktmåtene.

Betalingsmåter: Kun de betalingsmåter som er gyldig synes i kassen.

Levering til private, bedrifter, offentlige skoler og institusjoner: Kun de fraktmåter som er gyldig for ditt kundesegment blir synlig i kassen. For nærmere info gå inn på info om den enkelte fraktmåte.


Våre transportører og transport alternativene vi tilbyr.:

postenlogo.pngbringlogo.png

* Brevpakke
* Bedriftspakke Dør-Dør
* Servicepakke
* Hjem på døren
* CarryOnHomeShopping
* CarryOnBusiness

* MyPack - Levering til privatpersoner
* DPD / Stykkgods - Levering til bedrifter, skoler, organisasjoner
* Partifrakt - Levering ved større partier. Paller i større antall.
* DPD Export - Levering til utlandet.

 

Nettbutikk utviklet av TL Sports webavdeling i samarbeid med syntaxerror.no © TL Sport 2018