Gamesson Shuffleboard & Curling
Varenr.: 717-1010
Tilgjengelighet: Utsolgt
Ventes inn: Ubekreftet
NOK 699,-
Ekskl. mva: NOK 559,-
Antall:  
   - eller -   
Legg til i ønskeliste Legg til sammenligning

Sammenleggbart bordspill med shuffleboard og curling. Spill på skolen.

Shuffleboard og curling har tatt Norge med storm og er morsomt både som et lagspill eller hvis man spiller en mot en. Spilleflaten måler 180x39cm og består av tre deler som klikkes enkelt sammen ved hjelp av magneter under spilleflaten. Inkluderer regelbok.

Shuffleboard:
Formålet med spillet er å skyve pucken slik at den blir liggende i scoringsfeltet på den motsatte delen av banen. Førstemann som oppnår 15 poeng vinner. Ditt lag får poeng for alle puckene som ligger nærmere enn motstanderens sin beste puck.

Curling:
Det er om å gjøre å få flest mulig stener nærmere midten enn motstanderens beste sten. Har du tre stener som ligger nærmere midten enn motstanderen får du tre poeng. Ditt lag kan i teorien ha åtte stener i boet, men har motstanderen stenen nærmest midten vinner de omgangen 1 – 0. Ett av lagene får alltid null poeng i en omgang. Det kan aldri bli uavgjort i en omgang – med mindre det ikke ligger noen stener i boet. Da blir det 0 – 0. En kamp består av 10 runder.

Skriv en produktomtale

Ditt navn:


Din produktomtale: Merk: HTML blir ikke oversatt.

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn bildekoden i feltet nedenfor:Nettbutikk utviklet av TL Sports webavdeling i samarbeid med syntaxerror.no © TL Sport 2017